Home Disclaimer Contact


Kies voor Expo-Lighting

Expo-Lighting
Standbouw en verlichting
Singaporestraat 54
3047 BE Rotterdam
T 06 274 358 00
F 010-2234575


info@expolighting.nl

Over Expo-Lighting

Wat doet Expo-Lighting

Na een gedegen dienstverband (12,5 jaar) bij Steijnen en Scheffer projectverlichting heeft Sunildath Sital Expo-Lighting opgericht. Onstaan uit een mix van ervaring, kennis van het product, de wereld eromheen en voornamelijk zijn liefde voor het vak is Sunildath en daarmee Expo-Lighting inmiddels het 7e bestaansjaar ingegaan.


Expo-Lighting i.o.v. voshol reclame, Katwijk

Expo-Lighting verzorgt de verhuur en installatie van uw totale lichtplan. Wij worden ingezet op beurzen en tentoonstellingen in binnen- en buitenland. Door onze jarenlange ervaring in de standbouw zijn wij bekend op de meeste locaties in Nederland, maar ook ver daarbuiten. Daarnaast is Expo-Lighting actief in vele verschillende branches.

Van handelsbedrijven tot het uitlichten van uw kantoorpand, van horeca tot de overheid, geen branche is ons onbekend. Expo-Lighting verzorgt uw totale lichtplan. Vooraf kunnen wij u van een gedegen en professioneel advies voorzien. Tijdens de opbouw zorgen wij ervoor dat uw lichtplan uw stand en uw artikelen op de beste manier wordt uitgelicht. Na de beursperiode zorgen wij voor een effectieve afhandeling van onze artikelen. Kortom; uw lichtplan is bij Expo-Lighting in goede handen!