Home Disclaimer Contact


Kies voor Expo-Lighting

Expo-Lighting
Standbouw en verlichting
Singaporestraat 54
3047 BE Rotterdam
T 06 274 358 00
F 010-2234575


info@expolighting.nl

Disclaimer & privacy
Disclaimer

Deze website is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de gebruiker. Hoewel wij er naar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies. Expo-Lighting is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van informatie op deze website.
Bepaalde verwijzingen in deze website voeren naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden en waarover Expo-Lighting geen controle heeft. Expo-Lighting aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke informatiebronnen.
Voor het aanbieden en leveren van producten en diensten op deze website maakt Expo-Lighting gebruik van persoonsgegevens. In het privacy statement vindt u informatie over de manier waarop bij het gebruik van deze website met uw gegevens wordt omgegaan en op welke wijze uw privacy daarbij wordt beschermd.

Privacy statement

In dit privacy statement informeren wij u over hoe er op de website van Expo-Lighting wordt omgegaan met uw persoonlijke gegevens. Mogelijk voeren bepaalde verwijzingen in deze website naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden en waarover Expo-Lighting geen controle heeft. Dit privacy statement heeft daarom geen betrekking op verwijzingen naar informatiebronnen van derden.

Actief verstrekte informatie
Op diverse plaatsen op deze website kan u voor een specifiek doel gevraagd worden, bijvoorbeeld bij een informatie aanvraag, persoonlijke gegevens op te geven, zoals naam en adres. Hierbij geldt dat uw gegevens uitsluitend zullen worden gebruikt voor het omschreven doel en in beginsel niet aan derden zullen worden verstrekt.

Passief verstrekte informatie
Indien u over het internet surft stelt u, wellicht zonder dat u zich daarvan bewust bent, beheerders van internetpagina's in staat bepaalde gegevens over u te verzamelen. Voorbeelden hiervan zijn het 'IP-nummer' van uw computer, het besturingssysteem en de internet browser die u gebruikt.
Voor zover Expo-Lighting dergelijke gegevens gebruikt, worden deze anoniem en geaggregeerd verwerkt. Hierbij geldt dat deze gegevens in beginsel niet aan derden zullen worden verstrekt.